veiligheidsglas & inbraakwerend glas

glazen valbeveiliging raam

Bij inbraakwerend glas wordt er gebruik gemaakt van gelaagd glas waarbij de folies ervoor zorgen dat het glas minder doordringbaar is en wanneer het glas breekt, de scherven aan de folie blijven kleven. Dit werkt inbraakvertragend en is veiliger voor U en uw bedrijf.

Extra voordelen van dit glas zijn een UV-werend en geluidswerend effect door de folies. De zon en het geluid van buitenaf worden dus verzwakt en dit zorgt voor een aangenamere sfeer binnen uw kantoor.

Inbraakwerend glas zal een inbreker wel vertragen, maar er moeten uiteraard wel meerdere maatregelen getroffen worden, zoals veiligheidssloten en profielen die inbraakwerend zijn om een inbreker buiten te houden. Enkel het glas vervangen zal niet helpen als het slot of profiel kan geforceerd worden.

In het interieur wordt voor veiligheidsglas gebruik gemaakt van gehard glas, omdat dit minder snel zal breken. Wanneer dit toch zou stuk gaan, zal het in kleine ongevaarlijke korrels breken. Veiligheidsglas kan U in deze vorm terug vinden in

glazen binnendeuren
glazen schabben
tussenwanden.

Gelaagd glas in het interieur zal ervoor zorgen dat als het glas gebroken wordt, de scherven glas aan de folie blijven plakken, zodat deze niet verspreid over de grond liggen.

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende offerte met een inbraakwerende kijk op uw bedrijf!

Realisaties Veiligheidsglas & Inbraakwerend glas

Hieronder vindt u een selectie van onze gerealiseerde projecten voor veiligheidsglas en inbraakwerend glas in kantoren en bedrijven. Klik op een foto om deze te vergroten.

Gelijkaardige Diensten

Top