figuurglas & glas voor meubels

glazen uitstalmeubel

Figuurglas vindt U terug in verschillende soorten, van glas met patroon tot glas met gezandstraalde sjablonen en gekleurd glas. Zo kan U een extra dimensie geven aan uw interieur of kan u op een speelse manier omgaan met kleuren.

Hierbij kan u lacobel glas gebruiken in een bepaalde kleur om een accent te geven aan bijvoorbeeld uw keuken door deze als spatwand te gebruiken achter uw fornuis. U kan door figuurglas te gebruiken tevens de doorkijk verminderen om een ruimte af te schermen en tegelijkertijd toch nog licht door te laten. Samen met U zoeken wij naar het geschikte glas dat volledig past bij uw interieur.

Hebt U figuurglas dat gebroken is, dan kunnen wij dit voor U vervangen. Hierbij zoeken we naar hetzelfde glas of figuurglas dat het beste past bij uw nog bestaand glas, dit naargelang de beschikbaarheid van het nodige glas.

Vele kasten en tafels zijn voorzien van glas of spiegels, maar als deze stuk zijn kan je ze nauwelijks apart verkrijgen. Glaswerken Mathieu kan voor U glas op maat, of spiegels op maat ,maken om uw meubilair weer te maken zoals het was.

Eveneens kan U bij ons terecht voor de toevoeging van meubelglas aan uw bestaand meubilair. Hierbij denken we aan:

spiegels in een kast
andere kleur glas in een deur van een kast
glazen tafelblad op uw salontafel of eettafel
een schab uit hout vervangen door een glazen schab
gekleurd glas als decoratie
en zo veel meer

Bekijk ook onze andere mogelijkheden van glas voor uw interieur!

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende offerte voor figuurglas en glas voor meubels!

Realisaties Figuurglas en Glas voor Meubilair

Hieronder vindt u een selectie van onze gerealiseerde projecten voor figuurglazen en meubelglazen decoraties. Klik op een foto om deze te vergroten.

Gelijkaardige Diensten

Top