veiligheidsglas & inbraakwerend glas

glazen valbeveiliging raam

Bij inbraakwerend glas wordt er gebruik gemaakt van gelaagd glas waar de folies ervoor zorgen dat het glas minder doordringbaar is en wanneer het glas breekt, de scherven aan de folie blijven kleven. Dit werkt inbraakvertragend en is veiliger voor U en uw klanten. Extra voordelen van dit glas zijn een UV-werend en geluidswerend effect door de folies, dus kleren en producten in winkels hebben minder last van verkleuring. Voor inbraakwerend glas te plaatsen moeten uiteraard wel meerdere maatregelen getroffen worden, zoals veiligheidssloten en profielen die inbraakwerend zijn, want enkel het glas vervangen zal niet helpen als het slot of profiel kan geforceerd worden.

In het interieur wordt voor veiligheidsglas gebruik gemaakt van gehard glas, omdat deze minder snel zal breken, wanneer deze toch zou stuk gaan zal deze in kleine ongevaarlijke korrels breken. Veiligheidsglas kan U in deze vorm terug vinden in glazen binnendeuren, glazen schabben en tussenwanden.

Gelaagd glas in het interieur zal ervoor zorgen dat als het glas gebroken wordt, dat de scherven glas aan de folie blijven plakken, zodat deze niet verspreid over de grond liggen.

Contacteer ons voor meer informatie en mogelijkheden rond veiligheidsglas en inbraakwerend glas in uw zaak!

Realisaties Glazen Deuren voor Kantoren

Hieronder vindt u een selectie van onze gerealiseerde projecten voor veiligheidsglas en inbraakwerend glas in winkels. Klik op een foto om deze te vergroten.

Gelijkaardige Diensten

Top