koepels en plat licht

polycarbonaatplaten in koepel terras

Koepels krijgen heel wat te verduren; ze lopen schade op door storm en worden aangetast door bomen, mos en zure regen. Wij vervangen en herstellen uw koepel en lichtkoepel, zodat deze er terug als nieuw uitziet en weer waterdicht is.

U kan bij ons terecht voor koepels uit enkel of dubbel glas, dubbelwandige of driedubbelwandige bolvormige lichtkoepels, dubbelwandige acrylaatplaten en golfplaten.

Bij herstellingen maken we gebruik van glas of kunststof dat hetzelfde is, of het beste past bij het bestaande glas of kunststof van uw koepel. Er kan ook geopteerd worden om gebruik te maken van veiligheidsglas, glas met een zonnewerende folie of zelfreinigend glas.

Als uw oude koepel aan vervanging toe is, dan kunnen wij voor U een nieuwe koepel plaatsen zodat u weer vele jaren verder kan.

Een plat licht komt nog veel voor in woningen en winkels onder koepels om de inkijk te verminderen. Daarnaast wordt vaak sierglas gebruikt om een bepaalde stijl te creëren. Bij breuk of vernieuwing zoeken wij naar het geschikte nieuw of oud glas dat zowel van kleur, als van motief het beste bij uw plat licht past.

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende offerte voor koepels en plat licht!

Realisaties Plat Licht en Koepels

Hieronder vindt u een selectie van onze gerealiseerde projecten voor koepels en plat licht in particuliere woningen in het Antwerpse. Klik op een foto om deze te vergroten.

Gelijkaardige Diensten

Top